سیروس

سیروس

به وب سایت من خوش امدید

:: oxinani.ir
:: اسپرت اریو
:: اپشن اریو z300
:: کادو تولد






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:








بازی آنلاین سایفارم
بازی آنلاین سایفارم
 
به آینده سفر کنید و در بازی رایگان سایفارم، ایستگاه فضایی خودتون رو مدیریت کنید.در این بازی مزرعه داری از حیوانات بامزه نگهداری کنید و در کنار دوستان به تجارت فضایی بپردازید.
 
بازی آنلاین سایفارم از جدیدترین بازی های سرگرمی شهرسازی است که در محیطی فانتزی شما را به یک سفر جدید ماجراجویانه می برد.

سایفارم یک بازی مزرعه داری و فارمینگ فضایی است. در این بازی شما مدیر یک ایستگاه فضایی به نام سایفارم هستید. از حیوانات نگهداری می‌کنید، به آنها غذا می‌دهید و از آنها دی‌ان‌ای (DNA) دریافت می‌کنید. ساکنین سیاره‌های این دنیا به محصولات شما احتیاج دارند. آنها محصولاتتان را از شما می‌خرند و به شما پول و آیتم‌هایی می‌دهند که برای پیشرفت نیاز دارید. شما می‌توانید با ساختن سکوهای جدید، ایستگاه فضاییتان را گسترش دهید. ساختمان‌های پیشرفته بسازید و دی‌ان‌ای حیوانات را تغییر دهید.

داستان در سال ۳۰۱۹ اتفاق می‌افتد. همه‌ی موجودات جهان در صلح کامل به سر می‌برند. آنها یاد گرفته‌اند که در کنار هم زندگی کنند و همدیگر را دوست داشته باشند. روی کره‌ی زمین سازمانی به نام «بانک دی‌ان‌ای زمین» یا به اختصار «بَدْناز» شکل گرفته است که مجموعه‌ای کامل از دی‌ان‌ای تمامی موجودات زنده‌ی زمین را نگهداری می‌کند. بدناز برای گسترش حیات زمینی در جهان شروع به احداث ایستگاه‌هایی با نام «سایفارم» در فضا می‌کند. مدیریت این ایستگاه‌ها به داوطلبانی از کره‌ی زمین داده می‌شود. سایفارم‌ها از حیوانات زمینی نگهداری می‌کنند و با خوشحال نگه‌داشتنشان دی‌ان‌ای‌شان را در بالاترین کیفیت دریافت می‌کنند. موجودات دیگر سیاره‌ها از جمله نژادهای مختلفی از آدم فضایی‌ها و ربات‌ها به علت علاقه‌شان به حیوانات زمینی این دی‌ان‌ای ها را از سایفارم‌ها خریده و روی سیاریشان پرورش می‌دهند. ایستگاه‌های پیشرفته‌تر قابلیت‌هایی مثل استخراج ژن‌های خاص حیوان‌ها و تغییر دادن دی‌ان‌ای را بدست می‌آورند و حیوان‌هایی با قابلیت‌های خاص تولید می‌کنند که توان زندگی کردن در سیاره‌های مختلف را دارند. اگر دوست دارید تا در گسترش حیات زمین در جهان مشارکت کنید، سایفارم خودتان را شروع کنید!

سایفارم یک بازی خانه سازی ایرانی برای موبایل و تبلت است. شما میتوانید این بازی جدید را به صورت رایگان دانلود و نصب کنید.

ویژگی‌های سایفارم:

♦ سبک بازی مزرعه داری یا بازی خانه سازی.

♦ مراقبت از حیوانات جذاب و با مزه باغ وحش در ایستگاه فضایی.

♦ بازی جدید علمی تخیلی.

♦ تجربه بازی مزرعه داری و فارمینگ در فضا.

♦ ساختمان‌ها، مزرعه ها و فناوری‌های متنوع.

♦ مراقبت و نگهداری از حیوانات دوست داشتنی.

♦ شخصیت‌های جذاب و سرگرم کننده از نژادهای مختلف زمینی و فضایی.

♦ خانه سازی در کنار ساخت مزرعه رویایی و مزرعه داری و فارمینگ آنلاین

♦ وسایل تزیینی متنوع و قابلیت شخصی سازی بالا.

♦ طراحی ایستگاه فضایی به سبک home design و طراحی دکوراسون زیبا

♦ رقابت با سایر بازیکنان در رتبه‌بندی تجربه و لایک.

♦ رویای ساخت یک مزرعه بهاری و همیشه تازه با حیوانات با مزه.

♦ امکان چت و گفتگو با دوستان در داخل بازی.

♦ بازی آنلاین با امکان رقابت و چت با سایر بازیکنان در سای شو.

♦ امکان یافتن دوستان جدید در بازی و فرستادن کادو برای آنها.

♦ امکان سر زدن به ایستگاه‌های فضایی دیگر.

♦ امکان ایجاد اتحاد با سایر بازیکن‌ها.

♦ بازی مزرعه داری – فارمینگ به سبک harvest moon – Hay Day – و بازی های فانتزی برتر سبک مزرعه داری و نگهداری از حیوانات

♦ همکاری با اعضای اتحاد خود برای شرکت در مسابقه روزانه سای شو.

بازی سایفارم به خاطر داشتن مسابقات آنلاین، چت و سایر قابلیت‌های اجتماعی خود نیاز به اینترنت دارد.

 



نوشته شده توسط ولی غلامی در شنبه 9 خرداد 1399

انواع بلیط هواپیما را بشناسید!

 

عموم مسافران پر و پا قرص هواپیما با بلیط هواپیما چارتری و سیستمی آشنا می باشند! اما آیا این بلیط ها نسبت به هم برتری هایی دارند؟ منظور از بلیط چارتر چیست؟ در چه مواقعی بلیط چارتر و در چه مواقعی بلیط سیستمی تهیه کنیم؟
 
کد خبر:۹۷۲۳۰۵
تاریخ انتشار:۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۳14 April 2020

عموم مسافران پر و پا قرص هواپیما با بلیط هواپیما چارتری و سیستمی آشنا می باشند! اما آیا این بلیط ها نسبت به هم برتری هایی دارند؟ منظور از بلیط چارتر چیست؟ در چه مواقعی بلیط چارتر و در چه مواقعی بلیط سیستمی تهیه کنیم؟

در این مقاله به بررسی انواع بلیط هواپیما می پردازیم.

بلیط هواپیما چارتر و مزایا و معایب آن

احتمالا پیام کوتاه های بسیاری از آژانس های گردشگری دریافت کرده اید که در آن قیمت بسیار مناسبی برای بلیط های لحظه آخری خود پیشنهاد داده اند! جالب است بدانید بسیاری از این بلیط های لحظه آخری که با قیمت های بسیار پایین تر از حد انتظار با آن روبه رو می شوید، بلیط های چارتری هستند!

در واقع بلیط هایی که به عنوان بلیط هواپیما چارتری https://www.safarme.com/charter-airplane-ticket مطرح می شوند از نظر کیفیت هیچ تفاوتی با بلیط های سیستمی ندارند. یک آژانس و سا شرکت گردشگری به صورت کلی و یا بخشی از صندلی های یک هواپیما را رزرو می کند و آن را به مسافران و یا سایر آژانس های گردشگری می فروشد.

بلیط های چارتر عموما در مسیرهای پرتردد یافت می شوند. دلیل این موضوع نیز این است که آژانس ها دوست ندارند ضرر کنند! رزرو صندلی های هواپیما در مسیرهای کم سفر عموما ریسک بالایی دارد! برای همین در هر مسیری بلیط چارتر پیدا نمی شود.

در فصول پر سفر انتظار کاهش قیمت بلیط هواپیما چارتری در زمان نزدیک شدن به پرواز را نداشته باشید. حتی امکان برعکس شدن ماجرا نیز وجود دارد و با نزدیکی به ساعات پرواز و افزایش تقاضا با قیمت بالاتری بلیط عرضه شود.

در مواقعی که به پرواز نزدیک می شود، در صورت پر نشدن صندلی های هواپیما، عموما اقدام به کاهش قیمت بلیط می کنند تا هواپیما به صورت خالی بلند نشود. به همین دلیل است که بلیط لحظه آخری عموما ارزانتر می شود.

اما بلیط چارتر در کنار ارزانتر بودن معایبی نیز دارد. به عنوان مثال اگر به هر دلیلی از سفر منصرف شوید، بلیط هواپیما چارتری شما سوخت می گردد. البته اگر بلیط هواپیما سفرمی تهیه کرده باشید، نیازی به نگرانی نیست. سایت سفرمی بلیط هواپیما چارتری شما را کنسل می کند.

از دیگر معیاب بلیط چارتر، قیمت یکسان آن برای بزرگسالان و کودکان است.

بلیط هواپیما سیستمی و مزایا و معایب آن

از مهمترین ویژگی پروازهای سیستمی برنامه ریزی شده بودن آن است. به طوریک برای بازه های زمانی طولانی تر برنامه پروازها را می توان دید و برنامه ریزی کرد. البته به این معنا نیست که هیچ تغییری در آن اتفاق نمی افتد. اما عموما تغییرات کمی دارند. بنابراین با خیال راحت می توان برنامه ریزی سفر را انجام داد.

از دیگر ویژگی های بلیط سیستمی ثبات قیمت آن نسبت به بلیط های چارتر است. تنوع قیمت بلیط های چارتر در سایت های گوناگون بسیار بیشتر از تنوع آنها در بلیط های سیستمی است. اغلب قیمت بلیط های سیستمی ثابت است و در همه جا به یک قیمت پیدا می شود.

عموما شنیده اید که بلیط هواپیما سیستمی گرانتر از بلیط های چارتر هستند اما باید گفت که این دسته از بلیط ها مزایایی هم دارند. مثلا اگر به صورت خانوادگی سفر می کنید، برای خانوارهای شلوغ، با توجه به قیمت های متفاوتی که برای رده سنی متفاوت دارد می تواند گزینه مناسبی باشد. مثلا برای کودکان 2 تا 12 سال قیمت بلیط سیستمی نیم بها محاسبه می شود!

همچنین اگر به هر دلیلی سفرتان کنسل شد؛ بسته به زمانی که کنسلی بلیط خود را انجام دهید می توانید بخشی از پول خود را دریافت کنید.

از دیگر مزایای بلیط هواپیما سیستمی تنوع مسیرها می باشد.

تنها ایراد بلیط هواپیما سیستمی گرانتر بودن آن نسبت به بلیط چارتر است. البته اگر خرید بلیط هواپیما سفرمی را انجام داده باشید، متوجه قیمت مناسب تر آن نسبت به سایر سایت ها در بلیط های چارتر و سیستمی خواهید شد.

خرید بلیط هواپیما سفرمی

سامانه آنلاین خرید بلیط هواپیما سفرمی، امکان خریدی ارزان و امن را برای تمامی مسافران ایجاد کرده است. برای خرید بلیط از این سایت نیازی به ثبت نام اولیه نمی باشد. بنابراین اگر به هر دلیلی برای خرید عجله دارید به راحتی می توانید بلیط خود را در اسرع وقت تهیه کنید. البته برای استفاده از سایر خدمات باشگاه مشتریان نیاز است قبل از خرید بلیط هواپیما سفرمی در آن ثبت نام کنید.



نوشته شده توسط ولی غلامی در یک شنبه 11 ارديبهشت 1399

آسان ترین راه برای خرید باتری موبایل وشارژر ارجینال

آسان ترین راه برای خرید باتری موبایل وشارژر ارجینال

 

باتری موبایل و شارژر بخش مصرفی هر موبایل به حساب می اید یکی از دغدغه های اصلی افراد، سلامت باتری موبایل آن هاست، چرا که تمام استفاده ی آن ها از گوشی، به سلامت باتری آن بستگی دارد، به گونه ای که در صورتی که باتری موبایل ایرادی داشته باشد، کارکرد تمام دستگاه به مشکل می خورد و حتی ممکن است به قطعات داخلی دیگر دستگاه نیز آسیب برساند.

شاید شما قصد خرید باتری شیائومی و یا خرید باتری بلک بری و یا حتی خرید باتری موتورولا رو داشته باشید این برند ها به این خاطرنام بردیم چون این برندها مثل سامسونگ و اپل و هواوی  بازار بزرگی در ایران ندارند ولی قطعا دوستداران خودشونو دارند پیدا کردن باتری و یا شارژر و کابل برای این برند ها همیشه سخت تر از پیدا کردن یک باتری برای برندی مثل سامسونگ  بوده و برای خیلی از شما پیدا کردن باتری اصلی و شارژر و کابل  حتی برای سایر برند ها شاید خیلی آسان نباشد  به خصوص اگه محل زندگی شما  تهران نیست هر چند در شهر های بزرگ پیدا کردن این محصولات ممکنه  کمی راحت تر باشه اما در شهر های کوچک پیدا کردن یک باتری اصلی برای بلک بری قطعا خیلی سخت هست . ما امروز قصد معرفی یک فروشگاه تخصصی در زمینه باتری و شارژر را داریم که تهیه این محصولات را برای شما آسان کرده پس با ما همراه باشید.

جی اس ام باتری فروشگاه اینترنتی هست که به صورت تخصصی در زمینه باتری موبایل و تبلت و شارژر و کابل های اصلی تمامی برند های موبایل فعالیت می کند  امروز قصد داریم این فروشگاه به شما معرفی کنیم برای آشنایی بیشتر با جی اس ام باتری  امروز در خدمت مدیر این مجموعه هستیم .

جناب جعفرزاده  مدیریت فروشگاه  جی اس ام باتری با شما هست  برای آشنایی بیشتر کمی از خودتان بگویید، فعالیت درزمینه باتری را از چه زمان شروع کردید و پیش از آن چه فعالیتی داشتید؟

اول اینکه من تشکر می کنم از حضور شما  فعالیت در زمینه باتری یک شغل خانوادگی برای من محسوب می شود ما از سال 1380  وارد صنعت باتری شدیم ابتدا  در زمینه باتری موبایل و بعد از مدت کوتاهای در زمینه باتری های بیسیم و شارژر هم شروع فعالیت کردیم  کم کم فعالیت مون در زمینه باتری موبایل  کم رنگ  شد و بیشتر توان شرکت رفت به سمت فعالیت در زمینه  باتری بیسیم توی این سال ها با انجام پروژه هایی برای ارگان های دولتی مثل  ناجا، هواپیمایی کشوری، صا ایران، سازمان آتش نشانی تونستیم  نقشی فعال داشته باشیم.

با توجه به نیاز بازار  ازسال  96 مجددا تصمیم گرفتیم به صورت جدی تر وارد حوزه باتری موبایل و شارژر ها بشیم پس از بررسی بازار و عدم وجود فروشگاه تخصصی در زمینه باتری موبایل و شارژرها و پاور بانک تصمیم به تاسیس فروشگاه اینترنتی تخخصصی دراین زمینه گرفتیم .

جناب جعفرزاده فروشگاه اینترنتی تخصصی در زمینه باتری هم می تونه مزیت برای شما با شه و هم میتونه شرایط رغابت با سایر فروشگاه های اینترنتی رو برای شما سخت تر  بکنه با این مسئله چه طور کنار آمدید؟

تمرکز بر یک حوزه خاص باعث محروم شدن از مزیتهای رقابتی فروش کالاهای مختلف دیگر خواهد شد   ؛ اما از سوی دیگر همین تخصص و تمرکزگرایی موجب بالا رفتن توان سایت ما در ارائه بهتر و  تنوع بیشتر  و در نهایت خرید بهتر ی برای کاربران خواهد بود . به طور مثال اگه شما الان از برند هایی استفاده کنید که کمتر در بازار ایران فعال هستند برای خرید باتری و شارژر این محصولات دچار مشکل خواهید شد . به واسطه تخصصی بودن ما در زمینه باتری  ما توانسته ایم بیش از 1000 مدل باتری برای موبایل و تبلت داشته باشیم الان برای خرید باتری شیائومی  بلک بری و حتی خرید باتری موتورولا  به راحتی می توانید از فروشگاه ما باتری ارجینال تهیه کنند. ما ارسال رایگان برای سراسر ایران داریم و ضمنا 3 ماه گارانتی تعویض برای باتری ها

برنامه آینده تون برای توسعه فروشگاه چی هست؟

یکی از مشکلات مصرف کننده ها خرید کابل و شارژر اصلی برای موبایل و تبلت ها هست چون استفاده از شارژر و کابل فیک و غیر اصلی آسیب جدی به باتری شما وارد خواهد کرد ما توانسته ایم تا امروز برای تعدادی از برند ها شارژر و کابل اصلی فراهم کنیم البته هنوز با ایده ال فاصله داریم ولی طبق برنامه ریزی  که داریم برای اواسط سال 99 تقریبا  برای تمامی برند ها باتری و شارژر و کابل ارجینال رو پوشش خواهیم داد تمامی مدل ها را موجود خواهیم کرد. امید واریم بتونیم رضایت مشتریان جلب کنیم هدف ما اریه کالای اصلی با قیمت مناسب و گارانتی پاسخگو هست

در آخر اگه توصیه و یا حرفی مونده بفرمایید؟

توصیه من به تمامی خوانندگان این مقاله این هست همانطور که می دونید  وابستگی ما به موبایل ها و تبلت خیلی زیاد شده  و باید قبول کنیم که بدون این ابزار زندگی کمی سخت به نظر بیاد خیلی از کار های روزمره  ما علاوه بر مکالمه تلفنی به این ابزار متکی هست . باتری و شارژر ها بخش مصرفی این ابزار هستند بعد از مدتی عمر آنها به پایان می رسد  و نیاز به تعویض پیدا خواهید کرد  توصیه من به شما عزیزان این هست حتما از باتری اصلی و شارژر و کابل ارجینال استفاده کنید استفاده از باتری اصلی علاوه بر عمر طولانی تر با عث حفظ سلامت گوشی شما خواهد شد.

 جی اس ام باتری

 

 



نوشته شده توسط ولی غلامی در شنبه 22 اسفند 1398

شرکتی که داوطلبانه همه‌ی پول شما را بازمی‌گرداند!

شرکتی که داوطلبانه همه‌ی پول شما را بازمی‌گرداند!

 

گارانتی امروز یکی از پارامترهای اصلی ما برای خرید یک محصول است. به‌خصوص اگر قرار باشد پول نسبتاً زیادی هم برای آن بپردازیم.

در بسیاری از کالاها مثل لوازم خانگی، گارانتی شاید مهمترین مزیت رقابتی بعضی از برندها نسبت به بقیه باشد. در کالاهای الکترونیکی مثل موبایل، گارانتی یکی از پارامترهای اصلی قیمت محصول است. در صنایع اتومبیل‌سازی، شرکت‌های معتبر دنیا شرایطی را فراهم می‌کنند که اگر از اتومبیلتان راضی نبودید، بتوانید حتی بعد از چند روز استفاده، آن را با مدل دیگری تعویض کنید. (البته مستحضرید که در ایران غیرممکن است شرکت‌های اتومبیل‌سازی به چنین خدماتی تن دهند.)

وقتی پای محصول در میان باشد، آن هم محصول گرانقیمت، گارانتی همیشه یک پای تصمیم‌گیری خریدار است و تضمینی است تا خریدار راحت‌تر دست توی جیبش کند.

 

اما در مورد خدمات چطور؟ چرا شرکت‌های خدماتی سرویس‌های خود را گارانتی نکنند؟

 

خوشبختانه با رقابتی شدن هرچه بیشتر فضاهای کسب و کار، برخی از شرکت‌های خدماتی هم به سمت گارانتی خدمات خود پیش رفته‌اند؛

چند وقت پیش وقتی به دنبال شرکتی بودم که خدمات پشتیبانی شبکه ارائه دهد. اولویتم شرکتی بود که تعداد زیادی پروژه اجرا کرده باشد و تجربه زیادی داشته باشد. در کنار قدمت بالا، از تعداد کارشناسان زیادی هم بهره ببرد. چون می‌دانستم که فناوری اطلاعات علمی نیست که یک نفر به تنهایی بتوانید در تمام گرایشهای آن تخصص داشته باشد. ولی همچنان به این موضوع فکر می‌کردم که شرکتی که خدمات ارائه می‌دهد چگونه می‌تواند به من اطمینان دهد که خدماتش گارانتی دارد. کابوس می‌دیدم که تمام کامپیوترها از کار افتاده‌اند و اینترنت هم وصل نمی‌شود.

تا اینکه در سرچ‌هایم به وبسایت شرکتی به نام پشتیبانی شبکه پیراسیس برخوردم که خدمات خود را به گونه‌ای گارانتی کرده بود. با آنها تماس گرفتم و درخواست جلسه کردم. در این جلسه بود که جواب بسیاری از سوالاتم را گرفتم و نهایتاً حرفه‌ای‌گری و تعهدشان منجر به عقد قرارداد با آنها شد.

آنها برای تضمین خدمات خود در قراردادهایشان بندی دارند که در صورت عدم رضایت مشتری از خدماتشان، بازگشت تمام و کمال وجه را تضمین می‌کند. آنها ضمن عقد قرارداد با مشتری توافقنامه‌ای هم تحت عنوان SLA با مشتری امضا می‌کنند که طی سطح خدماتشان را به وضوح مشخص می‌کند و در صورت تخطی از آن جریمه‌های مالی برایشان در نظر گرفته می‌شود. به جز اینها چکی هم برای حُسن انجام کار در اختیار مشتریانشان می‌گذارند.

اما این قرارداد SLA چیست که در قراردادهای پشتیبانی شبکه تا این حد مهم است؟

قریب به یقین از همان زمانی که برونسپاری خدمات به وجود آمده‌، دغدغه‌ی نظارت بر اجرای صحیح آنها هم پا به عرصه گذاشته است. اگر شجره‌نامه توافق‌نامه‌های SLA امروزی را به دقت بررسی کنیم، احتمالاً به قراردادهای "در دسترس بودن" (Availability Contract) که در اوایل دوران انقلاب صنعتی در صنایع مختلف باب شده بود، برخواهیم خورد. قراردادهایی که طبق آنها شرکت‌های ارائه دهنده خدمات مجاب می‌شدند تا خدمات خود را بدون تاخیر و به درستی انجام دهند.

فرض کنید مدیر کارخانه‌ای بوده‌اید که در طول جنگ جهانی دوم برای سربازان متفقین پارچه لباس نظامی تولید می‌کرده. خدمات نگهداری و تعمیرات دستگاه‌های ریسندگی کارخانه‌تان را به یک تعمیرکار خارج از کارخانه سپرده بودید. اگر هر بار که از او درخواست می‌کردید تا به محل کارتان بیاید با تأخیر چند روزه مواجه می‌شدید و خط تولید کارخانه از تولید باز می‌ایستاد چه اتفاقی می‌افتاد؟ اصلاً شاید بهتر باشد بررسی کنیم که بی‌تفاوتی تعمیرکاری که با او قرارداد بسته بودید چه تاثیری در میدان نبرد می‌گذاشت! حتی شاید بخواهیم بررسی کنیم که تغییراتی که به خاطر نرسیدن به موقع لباس نظامی و در نتیجه عدم اعزام سربازان به میدان جنگ به وجود می‌آمد سرنوشت جهان را دستخوش چه تغییراتی می‌کرد!

درست همینجا است که نظارت بر اجرای خدمات برون‌سپاری شده اهمیت پیدا می‌کند. اگر انجام تعهدات به موقع و با سطح مورد انتظار، دهها سال پیش تا این حد حائز اهمیت بوده است، در دنیای امروز چه جایگاهی دارد؟ در صنعت فناوری اطلاعات که سرعت در آن حرف اول را می‌زند چگونه می‌توان از سطح کیفی خدمات مطمئن شد؟

توافقنامه سطح خدمات (SLA) یا (Service Level Agreement) درواقع قراردادی است که بین سرویس‌دهنده خدمات فناوری اطلاعات و سرویس‌گیرنده این خدمات امضا می‌شود تا سطح خدمات مورد نظر مشخص شود. ساده‌ترین آنها قراردادی است که شما با شرکت تامین‌کننده اینترنت خود دارید. این شرکت به شما اعلام کرده است که سرعت مشخصی را تامین خواهد کرد. همینطور مطابق این قرارداد قرار است که شما 7 روز در هفته و ۲۴ ساعت در شبانه‌روز اینترنت داشته باشید. ممکن است گاهی سرعت پایین‌تر از حد معمول باشد. پیش می‌آید که گاهی اینترنت هم قطع شود. اگر چند دقیقه اینترنتتان قطع باشد احتمالاً کار به جایی نخواهد کشید که با شرکت تامین‌کننده اینترنتتان تماس بگیرید و با صدای بلند از خجالتشان در بیاید.

ولی اگر این قطعی ادامه پیدا کند چه؟ یا اگر سرعت اینترنت همیشه نصف سرعتی باشد که پولش را می‌پردازید چه؟ بدون شک این بار سکوت نخواهید کرد.

اما آیا مرزی وجود دارد که بتوانید ادعا کنید متضرر شده‌اید و طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرده است؟

این مرز را دقیقا SLA تعریف می‌کند.

شرکت پشتیبانی شبکه پیراسیس با این راهکار به صورت صد درصد کیفیت خدمات خود را تضمین می‌کند.

امید به اینکه همه‌ی شرکت‌های خدماتی تا این حد گارانتی خدمات خود را مورد توجه قرار دهند و گارانتی در کشورمان فقط مشمول محصولات نگردد.

 

منبع :  www.pirasys.com



نوشته شده توسط ولی غلامی در شنبه 3 اسفند 1398

دانلود کتاب

كتاب از دیدگاه هر كس، تعریف خاص و منحصر بفردی دارد. تعریفی كه ممكن است در شرایط و زمان های مختلف، متفاوت باشد.   اما موضوعی که در آن هیچ شک و تردیدی وجود ندارد، این است که شما وقتی کتاب‌های بیشتر و بهتری می‌خوانید دید وسیع‌تری پیدا می‌کنید و به همان نسبت تعریف شما از کتاب کامل‌تر می‌شود. و نکته مهم اینکه شما هرچقدر بیشتر کتاب بخوانید، بهتر متوجه می‌شوید که به چه نوع کتابی علاقه دارید.   وقتی که یک کتاب می‌خوانید تک تک جملات آن در ناخودآگاه شما باقی می‌مانند، فقط کافیست کمی به آن فکر کنید و خودتان را در آن موقعیت قرار دهید. کتاب به شما یاد می‌دهد در زندگی چطور رفتار کنید، چطور بیاندیشید و چطور خط فکری خودتان را پیدا کنید و شکل بدهید. کتاب به شما اجازه می‌دهد به جای تمام زندگی‌هایی که نداشته‌اید زندگی کنید. به جای تمام تجربه‌هایی که نداشته‌اید و به جای تمام تصمیم‌هایی که هنوز به سراغتان نیامده‌اند فکر کنید و از قبل جواب مناسب را بدانید. با مطالعه زیادتر کتاب‌ شما هیچ‌وقت در زندگی واقعی غافلگیر نمی‌شوید! انگار همه چیز را از قبل می‌دانید و یاد گرفته‌اید که چطور رفتار کنید. حفظ کردن جملات یا ادبی حرف زدن به شما هیچ کمکی نمی‌کنند! روح آدمی باید کتابی را ببلعد.   در میان اما، منتقدان و نویسندگان در سراسر دنیا یک سری از کتاب‌ها را شاهکار می‌دانند. کتاب‌هایی که شاید برخی از ما به راحتی نتوانیم آن‌ها را شاهکار و یا حتی کتاب تلقی کنیم. با این حال برای مشاهده این کتاب‌ها که در سراسر جهان مورد ستایش هستند می‌توانید نگاهی به لیست صد کتاب برتر تاریخ بیاندازید.   شاید به طور میانگین گفته شود که سرانه مطالعه کتاب در کشور ما پایین است اما در این میان افراد زیادی هستند که مدام در کتابخانه ها به دنبال کتاب هستند و خواندن را یکی پس از دیگری انجام می‌دهند. خیلی‌ها به دنبال کتاب‌های تاریخی هستند ، برخی دیگر کتب فلسفی را می‌پسندند و عده‌ای به دنبال یک رمان طولانی هستند تا شب‌های گرم تابستان و سرد زمستان را با خواندن یک رمان هیجان‌انگیز ، گرم تر کنند.  

کتاب صوتی:

امروزه کتاب صوتی یا کتاب گویا به خاطر مشغله زیاد افراد به شدت رواج یافته اند. با این همه همه‌ی ما دوست داریم که کتاب مورد نظرمان را سر فرصت و در آرامش کامل بخوانیم ، اما شاید هرگز چنین فرصتی پیش نیاید. به همین خاطر استفاده از کتاب‌های صوتی بهترین گزینه است. استفاده از کتاب های صوتی مزایای زیادی دارد که مهم‌ترین آنها استفاده صحیح از زمان هایی است که هدر می‌روند، مانند ساعات طولانی که در ترافیک کلان شهرها مجبور به گذران هستید.   مزرعه حیوانات  

اشتراک گذاری مطلب در شبکه اجتماعی مداد : شبکه اجتماعی مداد



نوشته شده توسط ولی غلامی در دو شنبه 14 بهمن 1398

پرسونال برندینگ

پرسونال برندینگ

امروزه با وجود رقابت‌های تخصصی فراوان موجود در صنعت، خوب بودن در هر مهارتی به‌تنهایی کافی و تضمین‌کننده موفقیت نیست. همه ما افراد مستعدی را می‌شناسیم که یا سر جای خودشان نیستند، یا کمتر از استحقاقشان دریافت می‌کنند، یا حتی بیکار هستند. برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ می‌گوید، افراد و مهارت‌هایشان نیز مانند محصولات کسب‌وکارها نیاز به معرفی دارند. در این نوشتار که بر اساس نظرات و صحبت‌های افراد با برند شخصی قوی در ایران و جهان تهیه‌شده است، راهکارهایی در زمینه رشد برند شخصی ارائه می‌دهیم.

 

پرسونال برندینگ یا برندسازی شخصی چیست؟

برندسازی، درواقع، یک “قدرت نرم” است. همانند اصول برندسازی محصول، برندسازی اشخاص هم بسیار مهم است. همه ما می دانیم این که صرفاً مدرک تحصیلی، تجربه یا عناوین شغلی می‌توانند موجب موفقیت فرد شوند، تصور درستی از بازار کار نیست. خواه‌ناخواه برندسازی و قدرت نرم بر همه ابعاد زندگی روزمره‌مان تأثیرگذار است؛ زیرا در محیط کاری و تخصصی بسیار مهم می‌شود، که دیگران راجع به ما و توانمندی ما چه فکر می‌کنند. برند مجموعه‌ای از تعریف‌ها و خاطرات مشتریان و اطرافیان از شماست که نوع نگاه اطرافیان درباره شما را شکل می‌دهد. به عنوان مثال برند مدیاک . درواقع برند مجموعه ویژگی‌های منحصربه‌فرد است که به کسب‌وکار و روابط آن با جامعه معنا می‌دهد.

 

چرا برندسازی شخصی اهمیت دارد؟

با برندسازی شخصی فرصت‌های حرفه‌ای بیشتری متناسب باکیفیت مهارت‌های شما برایتان فراهم خواهد شد. تلاش برای تهیه یک تصویر واضح از خودتان و توانایی‌هایتان باعث می‌شود، شناخت بهتری نسبت به خود پیدا کنید. نقاط قوت خود را بهتر بشناسید و آن‌ها را مشخصاً نشان دهید و همچنین برای نقاط ضعف خود برنامه‌ریزی کنید. به‌مرور در حرفه خود شناخته شوید و موقعیت‌های شغلی بهتر به شما پیشنهاد شود و ارتباطات ارزشمندی با متخصصین حوزه خود پیدا خواهید کرد.

 

پرسونال برندینگ چگونه ایجاد می‌شود؟

پرسونال برندینگ چیست

 

 

 

پرسونال برندینگ به معنای توسعه و تدوین یک برنامه بازاریابی شخصی (personal marketing plan) در زندگی حرفه ای افراد برای رسیدن به اهدافشان است. به عنوان مثال برند ژولی پولی .

 

سه سؤال مهم در اینجا مطرح است که باید به پاسخ آن‌ها فکر کنید:

 

چه عمل، تصمیم یا انتخابی می‌تواند بزرگ‌ترین تأثیر در رشد برند شخصی شما داشته باشد؟

سه نکته‌ای که در وب‌سایت شخصی خود و یا صفحه لینکدین باید به آن توجه کنید، باید بر روی آن تمرکز کنید، چیست؟

برای کسانی که به دنبال برند آنلاین قدرتمندی هستند و قصد استفاده از اینفلوئنسرمارکتینگ دارند، کدام اینفلوئنسرها را پیشنهاد می‌دهید؟ درواقع باید در حوزه تخصصی خودتان اینفلوئنسرها را بشناسید.

در کالج تپسل بخوانید!  آگاهی از برند، اهداف و روش های اندازه گیری

برندسازی شخصی و مقایسه آن با مفهوم شهرت

به بیان ساده پرسونال برندینگ  آن چیزی است که شما درباره خود بیان می‌کنید. این که می‌خواهید چه فردی و با چه مهارت‌هایی و تخصص‌هایی باشید و آن‌ها را در رزومه و فعالیت‌هایتان نشان دهید. اما شهرت چیزی است که دیگران درباره شما می‌گویند. پرسونال برند تحت کنترل شماست، اما وقتی شهرت داشته باشید، کنترل آنچه درباره شما بیان می‌شود سخت‌ است. البته افراد با پرسونال برندینگ قوی به‌مرور در حرفه خود و بین متخصصین شهرت پیدا می‌کنند.

 

 

 

۶ نگاه استراتژیک جهت رشد برندسازی شخصی تان

 برای رشد برند شخصی باید نگاهی استراتژیک و آینده‌محور داشته باشید و برای آینده خود برنامه ریزی کنید.

 

۱-چگونه برای برند شخصی خود چشم‌انداز یا vision تعیین کنیم؟

رشد برند شخصی

 

می‌دانیم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار و ایجاد یک برند باید vision  و mission تهیه کنیم. ایجاد برند شخصی هم در این زمینه مشابه برند کسب‌وکار است.

 

برای برندسازی شخصی باید ابتدا خود را به‌درستی بشناسید و همچنین شخصیت هدفتان (آن شخصیتی که می‌خواهید باشید) را هم مشخص کنید. این دو مرحله چارچوب برنامه‌ای برای زندگی شخصی و رشد حرفه‌ای شما فراهم می‌کند.

 

ما نمی‌توانیم تمام جنبه‌های زندگی خود را پیش‌بینی کنیم، اما تهیه چشم‌انداز بلندمدت و هدف برای زندگی حرفه‌ای به ما کمک می‌کند به‌طور مستمر برند شخصی خود را رشد دهیم.

 

۲-متمایز باشید

تمایز در پرسونال برندینگ

 

قانون اساسی برندسازی،”متمایز بودن” است و هیچ برندی در دنیا با کپی کردن به برند قوی‌ای تبدیل نشده است. باید هویت حرفه‌ای‌تان را بر اساس چیزی بنا کنید که در مورد شخص شما صدق می‌کند. برای این کار باید بدانید جنبه تمایز شما و توانایی‌های متمایز شما نسبت به بقیه چیست و روی آن‌ها بیشتر سرمایه‌گذاری کنید.

 

آن چیزی که شما را از رقیبانتان متمایز می‌کند، ویژگی‌های منحصربه‌فرد خودتان است. پس سعی کنید از کپی کردن ترفند و یا تکرار روش‌هایی که به اسم افراد دیگر ثبت‌شده است، دوری‌کنید.

 

۳- از تحلیل نقاط قوت-ضعف، فرصت- تهدید (SWOT) در پرسونال برندینگ استفاده کنید.

متخصصین بازاریابی، برند را با تحلیل SWOT نیز بررسی می‌کنند. برای شناخت کامل تحلیل SWOT این مطلب را پیشنهاد می کنیم.

 

این کار کمک می‌کند روی نقاط قوت خود تمرکز کنید، سعی کنید نقاط ضعف خود را برطرف کنید و همچنین از فرصت‌های موجود در مسیر حرفه‌ای خود بیشترین استفاده را ببرید.

 

swot در پرسونال برندینگ

 

نقاط قوت و ضعف در برندسازی شخصی

مهارت‌ها، تجارب و موفقیت‌ها، خصوصیات شخصیتی خوب و یا آدم‌های مهمی که می‌شناسید، همه می‌توانند نقاط قوت شما باشند. این لیست می‌تواند ادامه داشته باشد و بر اساس vision توسعه پیدا کند. به نقاط قوت به‌عنوان دارایی‌هایی نگاه کنید که می‌توانند منجر به موفقیت شما شوند و برای حفظ و رشد بیشتر این توانایی‌ها تلاش کنید.

 

نقاط ضعف، آن حوزه‌هایی است که بر اساس vision و اهمیت آن‌ها می‌توانید از آن‌ها اجتناب کنید و یا برای تقویت آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید. به یاد داشته باشید که دو نقطه‌ضعف را در حوزه برندسازی شخصی باید رفع کرد و بدون آن‌ها هیچ راه دیگری برای موفقیت وجود ندارد. یکی مهارت‌های ارتباطی و دیگری شبکه‌سازی است. این دو نقطه ضعف حتماً باید رفع شود. از بقیه نقاط ضعف متناسب با اهمیت استراتژیک آن در حوزه تخصصتان می‌توانید صرف‌نظر کنید.

 

فرصت‌ها و تهدیدها در برندسازی شخصی

محیط کسب‌وکار، محیطی کاملاً پویا است که همیشه همراه با تغییرات است. این تغییرات فرصت‌ها و تهدیدهایی را ایجاد می‌کنند. به دنبال پیش‌بینی بازار کار حوزه تخصص خود باشید. در این حوزه چه فرصت‌هایی در آینده به وجود خواهد آمد و چه تهدیدهایی هم به وجود می‌آید.

 

بعدازاین بررسی‌ها می‌توانید استراتژی برند شخصیتان را بنویسید و می‌توانید بهترین جایگاه خود در بازار را از تلاقی نقاط قوت و فرصت‌ها به دست آورید.

 

۴-خودتان باشید

استراتژی برند شخصی شما باید ازآنچه هستید نشات بگیرد. استفاده از عناوین و جایگاه‌های تقلبی در برندسازی در بلندمدت جوابگو نخواهد بود.

 

ویژگی‌های اصلی استراتژی برند شخصی چهار مورد زیر است:

 

تمایز: کپی کردن، از شما یک بازیگر درجه‌دو می‌سازد.

تمرکز: سعی کنید استراتژی برند شخصی خود را در یک عبارت خلاصه کنید.

اعتبار و قانونی بودن: استراتژی برند شخصی شما باید بر اساس آنچه شما هستید و دارایی‌ها و تجربیات شما تعریف شود و صرفاً چیزی را می‌توانید ادعا کنید که واقعیت داشته باشد.

جذابیت در بازار: استراتژی خود را طوری در نظر بگیرید که در بازار خریدار داشته باشد. به عبارتی بر توانایی‌ها و مهارت‌هایی تمرکز کنید که کاربردی و نیاز بازار باشد.

 

 

۵-چگونه در پرسونال برندینگ مخاطبین خود را بیابیم؟

بعد از تهیه چشم‌انداز پرسونال برندینگ، همانند محصول که برای فروش آن نیاز به شناخت بازار مشتریان دارید، برای پرسونال برندینگ هم نیاز به شناخت مخاطبین خود دارید. در واقع در پرسونال برندینگ تخصص و مهارت‌های خود را به مدیران عرضه می کنید و یا اگر خود در سمت مدیریت هستید، به جامعه مشتریان ارائه می‌دهید.

 

سعی کنید انگیزه افراد (مدیران یا مشتریان پروژه‌ها و محصولات شما)، در همکاری با شما را متوجه شوید. دانستن اهداف و انگیزه‌ها فرصت‌های خوبی در اختیارتان خواهد گذاشت. در این صورت می‌توانید برای رشد و پیشرفت خود مهارت‌هایی را در همین راستا به دست آورید و یا در رزومه و توضیحات خود به توانایی‌های مربوط خود اشاره‌ کنید.

 

برای جذب مخاطبان، در فضای آنلاین فعال باشید

پرسونال برندینگ در شبکه های اجتماعی

 

با حضور در شبکه‌های اجتماعی و فعالیت در وبلاگ‌ها می‌توانید با مخاطبین خود ارتباط بیشتری برقرار کنید و در حوزه تخصصی‌تان شناخته شوید.

بیشترین فعالیت را در آن شبکه اجتماعی داشته باشید که اکثر مخاطبین موردنظرتان آنجا فعال هستند. ولی به عنوان یک فرد متخصص و کارشناس حتماً پروفایل لینکدین با اطلاعات کامل ایجاد کنید.

تهیه ویدئو بهترین ابزار برای ارتقای برند شخصی است. می‌توانید مباحثی را که در آن تخصص دارید، در ویدئویی آموزش دهید و در یوتیوب یا کانال آپارات با نام خودتان منتشر کنید.

یک وب‌سایت حرفه‌ای برای انتشار مطالبتان، بهترین تأثیرها را روی پرسونال برندینگ شما دارد. با ورد پرس می‌توانید وب‌سایت خود را مدیریت کنید.

برگه “درباره من” در وب‌سایت شخصی، مکانی است که در آن داستان حرفه‌ای خود را بیان می‌کنید. می‌توانید در این صفحه از علائق و سرگرمی‌هایتان نیز بگویید، اما دقت کنید که زیاد وارد جزئیات نشوید تا شکل حرفه‌ای وب‌سایت حفظ شود.

برگه “ارتباط با من” را در وب‌سایتتان فراموش نکنید. این صفحه دقیقاً جایی است که اصطلاحاً conversion یا تبدیل به مشتری اتفاق می‌افتد و مخاطبین شما برای پیشنهادهای همکاری با شما وارد مکالمه می‌شوند. با طراحی مناسب این صفحه می‌توانید فرصت‌های حرفه‌ای خوبی کسب کنید. قرار دادن یک فرم برای ارسال پیام، پیشنهاد مناسبی برای ساختار این صفحه است.

با تدوین استراتژی برای بازاریابی محتوای بلاگ و همچنین بهبود سئوی وبسایت مخاطبین بیشتری را جذب کنید.

در کالج تپسل بخوانید!  معرفی ۲۰ کتاب که هر کارآفرین باید بخواند!

۶-از برند شخصی خود محافظت کنید.

محافظت از برند شخصی

 

هر چقدر برند شخصی خود را قوی‌تر کنید و در حوزه تخصصی خودتان بیشتر شناخته شوید، بیشتر نیاز به مراقبت از برند و توجه به اخبارها خواهید داشت. افرادی که به دنبال متخصصینی مانند شما می‌گردند، با جستجوی نام شما در اینترنت، سعی می‌کنند اطلاعاتی از شما کسب کنند. به همین دلیل باید محتوایی را که مشتریان و جامعه هدف شما می‌خوانند، را بررسی و کنترل کنید.

 

نداشتن صفحه شخصی فعال در اینترنت، باعث می‌شود با جستجوی نام شما، نتایجی مربوط به اشخاص دیگر نشان داده شود و این موضوع تأثیر منفی در نگاه فرد مراجعه‌کننده به شما خواهد داشت، مخصوصاً اگر حوزه فعالیت شما مرتبط به تکنولوژی و یا اینترنت است، به این مسئله بیشتر توجه کنید.

از راهکارهای دیگر برای حفظ برند شخصی، ایجاد اکانت گوگل پلاس به نام خود و ارسال مطالب در گوگل پلاس است. هم‌چنین نوشتن پست مهمان در سایت‌های مختلف مرتبط با تخصص شما راهکار موثری است. وجود مطالب شما در سایت‌های‌ تخصصی، تأثیر مثبت بر روی برند شخصی شما دارد و باعث می‌شود در سرچ نام شما، مقالاتتان در سایت‌های تخصصی هم نمایش داده شود.

با استفاده از google alerts می‌توانید صفحاتی در وب که نام شما در آن ذکر می‌شود، را دریافت کنید.

منبع : کالج تپسل



نوشته شده توسط ولی غلامی در جمعه 11 بهمن 1398

چرا آنتالیا بهترین شهر ساحلی ترکیه است؟

 

ترکیه را به حراج هایش می شناسیم، کشوری پر از مساجد و بناهایی با معماری عثمانی. حتما شما هم می دانید که اغلب ایرانی ها تور استانبول را خریداری می کنند تا بتوانند ضمن بازدید از اماکن دیدنی، به خرید پوشاک با قیمت مناسب بپردازند؛ همیشه تا صحبت از سفر به ترکیه به میان می آید این بحث عجین می شود با بهترین زمان حراجهای استانبول و غذاهای ترکی ناب اما امروز می خواهم از یکی از لوکس ترین شهرهای ترکیه برای شما بگویم و این متن مخصوص کسانی است که در فکر خرید تور آنتالیا هستند و سفری مقرون به صرفه و پر از صرفه جویی مد نظر آنها نیست؛ تور ارزان آنتالیا را کنار بگذارید و با ما همراه شوید تا بهترین و خوش آب و هواترین شهر ترکیه را به شما عزیزان معرفی کنم و از بارزترین ویژگی هایش برای تان بگویم.

چرا آنتالیا مشهور شد؟

آنتالیا شهری ساحلی در جنوب شرق کشور ترکیه است و به خاطر وجود دریای مدیترانه همواره سواحل این شهر برای ساکنان ترکیه پرطرفدار بودند. با ساخت هتل های بسیار لوکس در آنتالیا در حالی که اقامت در آنها بسیار ارزان بود، گردشگران خارجی از اروپا و ایران به سوی آنتالیا سرازیر شدند و حالا شاهدیم که بهترین و شیک ترین هتل های ترکیه در شهر آنتالیا مستقر هستند.

012

چرا ایرانی ها زیاد به آنتالیا می روند؟

قیمت اقامت در هتل های آنتالیا برای ایرانیان نیز مقرون به صرفه بود و با حدود 5 میلیون تومان می شد که چند روز در بهترین هتل های این شهر اقامت کرد اما در دو سال گذشته به خاطر تورم سرسام آوری که در ایران شاهد آن هستیم، سفر به آنتالیا برای ایرانی ها گران تمام می شود. از آنجایی که آنتالیا از نظر طبیعت و امکانات تفریحی واقعا جذاب است این روزها ایرانیان بیشتر طرفدار تور زمینی آنتالیا شده اند و شاهدیم که از حالا تور زمینی آنتالیا نوروز 99 جزو اولین انتخاب های هموطنانمان برای سفر خارجی است.

آیا آنتالیا ارزش سفر و هزینه را دارد؟

آنتالیا شهری در ساحل مدیترانه است که از بهار تا اواسط پاییز آب و هوایی عالی دارد. امکانات خوب، آب و هوای مناسب دلایل محکمی برای سفر به این شهر جذاب هستند. ناگفته نماند که در آنتالیا نیز مانند استانبول مراکز خرید زیادی وجود دارد که همین موضوع باعث شده که ایرانیان برای سفر نوروزی خود تور نوروز آنتالیا نوروز 99 را خریداری کنند تا بتوانند در کنار تفریحات از حراج ها نیز لذت ببرند البته در آنتالیا مراکز خرید لوکس با کالاهای بسیار گران قیمت نیز وجود دارد که برای برخی از توریست ها می تواند جالب باشد.

013

بهترین ساحل آنتالیا کجاست؟

لارا چند سالی است که همواره به عنوان بهترین ساحل آنتالیا معرفی می شود. در ساحل لارا صدها هتل وجود دارد که بسیاری از آنها به قدری تفریحات در خود دارند که مسافران نیازی به مراجعه به شهر را پیدا نمی کنند. انواع خدمات اسپا، استخر، ساحل خصوصی، تفریحات ساحلی، گردش در محوطه های سرسبز، برنامه های شبانه، وجود کلاب و سالن های بندسازی و... تنها بخش کوچکی از تفریحات موجود در هتل های ساحل لارا هستند.

سفر زمینی از استانبول به آنتالیا ارزش دارد؟

آنتالیا در جنوب غربی و استانبول در شمال غربی کشور ترکیه واقع شده اند اما برای سفر زمینی بین این دو شهر باید دست کم 700 کیلومتر را طی کنید که با اتومبیل شخصی و بدون هیچ گونه توقف حدود 8 ساعت و ربع زمان لازم است. ایرانیان بسیار کمی تصمیم می گیرند که از آنتالیا به استانبول (یا بالعکس) بروند زیرا این کار با تاکسی یا کرایه اتومبیل مقرون به صرفه نیست و اگر قصد صرفه جویی در هزینه ها را دارید، بهتر است از ایران تور زمینی استانبول یا تور زمینی آنتالیا را خریداری کنید.

اگر هنوز مطمئن نیستید که آنتالیا شهر خوبی برای سفر هست یا خیر توصیه می شود که از وبسایت آژانس مسافرتی فلات پارس گیتی دیدن کنید که راهنمای سفر خوبی در رابطه با آنتالیا دارد.



نوشته شده توسط ولی غلامی در یک شنبه 29 دی 1398

کتاب هایی برای آموزش زبان در هر ردۀ سنی

کتاب هایی برای آموزش زبان در هر ردۀ سنی

آموزش زبان انگلیسی در نیم قرن اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است. زمانی بود که اگر کسی قصد داشت زبان انگلیسی یاد بگیرد تنها کتاب های محدودی در اختیار داشت و مهم نبود که هدف او برای زبان آموزی چیست بلکه باید بعد از آموزش کلیاتی، یا خودش به دنبال کتاب های مورد نیازش می رفت یا اگر مؤسسه ای هم وجود داشت که کتاب هایی داشته باشد، استاندارد خاصی برای ارائه آن ها نبود. ولی امروزه نه تنها حوزه های یادگیری زبان انگلیسی بسیار تخصصی شده اند و هر کس با توجه به نیاز خود و رشته تحصیلی اش می تواند کتاب های زبان انگلیسی و متون آموزشی تخصصی را تهیه کند بلکه رده های سنی مختلف هم کتاب آموزش زبان خودشان را دارند. کتاب های آموزشی مخصوص هر رده سنی با توجه به نیاز همان گروه سنی طراحی شده اند. مسائل و ذغدغه های کودکان، نوجوانان و بزرگسالان با هم متفاوت است و موضوعاتی که برای آن ها جذابیت داشته باشد هم زمین تا آسمان با هم فرق می کنند. شما می توانید با توجه به رده سنی خود یا فرزندتان کتاب زبان آموزشی و تمرینی مناسب را تهیه نمایید.

کتاب های آموزش زبان بزرگسالان

بیشتر کتاب های آموزش زبان برای بزرگسالان تهیه شده اند. این کتاب ها موضوعات مختلف و مهارت های گوناگونی را به طور جداگانه آموزش می دهند. برخی از کتاب ها هم هستند که به شکل تخصصی برای کسانی که می خواهند در آزمون زبان شرکت کنند طراحی شده اند. آموزش زبان برای بزرگسالان شاید پیچیده تر به نظر برسد ولی با توجه به اینکه معمولا آن ها هدف خود را می دانند و برای یادگیری زبان انگیزه دارند، بهتر هم می توانند تمرکز کنند و می توان به طور مستقیم موضوعات آموزشی را به آن ها یاد داد. آنچه در آموزش زبان بزرگسالان باید در نظر بگیرید، این است که کدام شیوه های آموزشی برای شما مناسب ترند و با کدام شیوه های آموزشی بهتر یاد می گیرید و با توجه به این مسئله کتاب آموزش زبان خود را انتخاب کنید.

032

کتاب های آموزش زبان بزرگسالان با توجه به دغدغه های آن ها طراحی می شود.

کتاب های آموزش زبان نوجوانان

اهمیت آموزش زبان نوجوانان کمتر از بزرگسالان نیست. ممکن است که در سنین پایین، نوجوانان متوجه اهمیت یادگیری زبان نباشند، ولی اکثر والدین با توجه به اینکه زبان انگلیسی یک نیاز ضروری در تحصیل و آینده فرزندانشان هست، آن ها را به یادگیری زبان انگلیسی تشویق کنند. بعضی از نوجوانان هم خود تمایل به یادگیری زبان انگلیسی دارند. کتاب آموزش انگلیسی برای نوجوانان باید به گونه ای طراحی شود که رغبت آن ها را به یادگیری زبان انگلیسی بیشتر کند. همچنین مسائل کتاب باید متناسب با سن آن ها طراحی شود. درست است که می توان یادگیری مستقیم را برای نوجوانان اجرا کرد ولی همچنان استفاده از روش های غیر مستقیم مطالب را بهتر برای آن ها نهادینه خواهد کرد. تکرار و تمرین از نکات کلیدی در آموزش زبان نوجوانان است.

033

آموزش زبان نوجوانان باید همراه با شیوه های جذاب یادگیری فعالانه باشد.

آموزش زبان کودکان

کمتر پیش می آید که کودکان خودشان تصمیم به یادگیری زبان انگلیسی بگیرند ولی شاید به دلایلی مجبور یا متمایل به آن شوند. آموزش زبان کودکان باید غیرمستقیم و همراه با بازی و تفریح باشد. کتاب های آموزشی انگلیسی برای کودکان مملو از اشعار و رنگ های شاد و تمرین های فیزیکی و بازی هستند. امروزه کتاب های متنعی در زمینه آموزش زبان کودکان وجود دارد و شما می توانید با توجه به علایق کودکان این کتاب ها را برای آن ها تهیه کنید. مخصوصا داستان­های مصور برای گروه سنی آن ها بسیار جذاب خواهد بود.



نوشته شده توسط ولی غلامی در پنج شنبه 19 دی 1398

شلوغ ترین خطوط هوایی جهان

شلوغ ترین خطوط هوایی جهان

حدوداً می توان گفت در طول یک روز در سراسر جهان، 15 هزار هواپیما پرواز انجام می دهند و میلیون ها مسافر را جا به جا می کنند. این شلوغی خطوط هوایی را می توان از عکس زیر که توسط آژانس فضایی اروپا گرفته شده است دریافت.

شاید تصور کنید این روزها سفر های هوایی کاهش پیدا کرده است اما خوب است بدانید که در سطح جهان تردد در مسیرهای هوایی آنچنان شدت یافته است که در برخی از مسیرها شاهد ترافیک هوایی نیز هستیم.

اولین فکری که به ذهنتنان خطور می کند این است که این مسیرها متعلق به شهرهای بزرگ و شلوغ جهان مانند نیویورک، شانگهای و یا لندن است.

خب باید بگوییم که این شهرها هیچکدام در صدر لیست قرار ندارند. اگر شما هم کنجکاو هستید که با پرترددترین مسیرهای هوایی جهان آشنا شوید پس تا پایان مقاله همراه آژانس طاهاگشت باشید.

 

 

  1. کوالالامپور- سنگاپور
  2. هنگ کنگ - تایپه
  3. جاکارتا - سنگاپور
  4. هنگ کنگ - فرودگاه شانگهای پودنگ
  5. جاکارتا - کوالالامپور
  6. اینچئون سئول - فرودگاه کانسای اوزاکا
  7. هنگ کنگ - فرودگاه اینچئون سئول
  8. فرودگاه لاگواردیا نیویورک - فرودگاه پیرسون تورنتو
  9. دبی - گویت
  10. هنگ کنگ - سنگاپور
  11. بانکوک - سنگاپور
  12. بانکوک - هنگ کنگ
  13. هنگ کنگ - پکن
  14. دبی - فرودگاه هیترو لندن
  15. تایپه - فرودگاه کانسای اوزاکا
  16. نیویورک - فرودگاه جان اف کندی
  17. لندن - فرودگاه هیترو
  18. اوزاکا - فرودگاه کانسای
  19. شانگهای - فرودگاه پودنگ
  20. سئول - فرودگاه اینچئون
  21. توکیو - فرودگاه ناریتا
  22. آمستردام - فرودگاه هیترو لندن
  23. شیکاگو - فرودگاه اوهر
  24. تورنتو - فرودگاه پیرسون

اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چگونه این لیست تهیه شده است و در واقع ملاک هایی که موجب شده تا این مسیرهای هوایی به پرترددترین مسیرهای هوایی جهان تبدیل شوند چه هستند؟

 

 

تعداد پروازها:

اولین مورد این است که برای تعیین پرترددترین مسیرهای جهان تعداد پروازهایی که در این مسیرها صورت گرفته است حساب می شود.

و این که در این پروازها چه تعداد مسافر را با خود جا به جا می کرده اند لحاظ نشده است.

از همین رو موجب شده تا مسیر هنگ کنگ - تایپه که 2.5 میلیون مسافر بیشتر از مسیر کوالالامپور - سنگاپور جا به جا کرده است پایین تر از این مسیر قرار گیرد.

البته معمولاً تعداد پروازهای یک مسیر، به تعداد بلیط هواپیما خریداری شده و تقاضا بستگی دارد.

پروازهای بین المللی:

مبنای دیگری که برای محاسبه ی پرترددترین مسیرهای هوایی جهان در نظر گرفته می شود تعداد پروازهای بین المللی می باشد.

پروازهای داخلی و بین شهری محسوب نمی شوند.

در واقع سنگاپور به دلیل این که بین شهرهای خود پرواز ندارد تمامی پروازهای آن بین المللی محسوب می شوند و به همین دلیل سنگاپور در صدر این لیست قرار گرفته است.

تصور کنید اگر پروازهای داخلی در این لیست لحاظ می شدند مطمئناً استرالیا (مسیر پروازی ملبورن - سیدنی) در صدر این لیست قرار می گرفت.

مسیر پروازی بریزبن - سیدنی نیز می توانست جایگاه هشتم را به دست بیاورد.

شهرهایی از آمریکا و چین نیز در ادامه قرار می گرفتند.

حال آنکه به جای حضور این شهرهای بزرگ شاهد حضور شهرهایی هم چون

  • آمستردام
  • دبی
  • تایپه
  • کویت
  • دوبلین

در این لیست هستیم.

 

تصور کنید با این که فرودگاه دبی به عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان شناخته شده است اما در این لیست در رده ی نهم قرار گرفته است، چرا که اصلی ترین مسیر پروازی بین دبی و شهرهای بزرگ نیست بلکه بین دبی و کویت می باشد.

البته این فرودگاه در سال 2018 موفق به جابه جایی بیش از 89.1 میلیون مسافر بوده است. در حالیکه در سال 2013 تنها 70 میلیون مسافر در این فرودگاه پرواز داشته اند.

اگر در لیست دقت کنید می بینید که اغلب این مسیرهای پرتردد هوایی به کشورهای آسیایی و جنوب شرق آسیا مرتبط هستند.

اما بیایید نگاهی به کشورهای اروپایی و مسیرهای هوایی این کشورها بیاندازیم.

در واقع فرودگاه هیترو که از پر رفت و آمدترین فرودگاه های لندن به شمار می رود جایگاهی بهتر از جایگاه چهاردهم و شانزدهم در این لیست به دست نیاورده است. که این موجب می شود تا باری دیگر به مبناهای مرتبط با نحوه ی انتخاب نگاهی بیندازیم.

نکته ی جالبی که در خصوص این لیست قرار دارد این است که آمار نشان می دهد تمامی مسافران به مقصد گفته شده نمی رسند.

یعنی درصدی از مسافران افرادی هستند که به مقصد دیگری سوار این هواپیما شده اند و در واقع این ها مسیرهای مستقیم پروازی نیستند.

حال بیایید تا با توجه به تعداد مسافران جا به جا شده در یک سال سعی کنیم تا مسیرهای هوایی پرتردد جهان را دسته بندی کنیم. در این صورت لیست زیر در اختیار ما قرار میگیرد.

 

  1. فرودگاه بین المللی جِجو (Jeju) به فرودگاه بین المللی سئول جیمپو (Seoul Gimpo)، کره ی جنوبی
  2. فرودگاه ساپورو نیو چیتوس (Sapporo New Chitose) به توکیو هانِدا (Tokyo Haneda)، ژاپن
  3. فوکوکا (Fukuoka) به توکیو هانِدا (Tokyo Haneda)، ژاپن
  4. ملبورن به سیدنی کینگزفورد اسمیت (Sydney Kingsford Smith)، استرالیا
  5. فرودگاه بین المللی تایویان تایپی تایوان (Taipei Taiwan Taoyuan International) به فرودگاه بین المللی هنگ کنگ، چین
  6. دهلی به بمبئی، هند
  7. هو شی مین سیتی (ho chi minh city) به هانوی (hanoi)، ویتنام
  8. فرودگاه بین المللی بیجینگ کَپیتال (Beijing Capital International) پکن به فرودگاه بین المللی شانگهای (Shanghai Hongqiao International)، چین
  9. فرودگاه سورابایا (Surabaya) به جاکارتا سوکارنو (Jakarta Soekarno) - هاتا (Hatta)، اندونزی
  10. توکیو هانِدا (Tokyo Haneda) به اوکیناوا ناها (Okinawa Naha)، ژاپن

همانطور که مشاهده می کنید این لیست کاملاً با لیستی که قبل تر ارائه دادیم متفاوت است و این به دلیل تفاوت در مبناهای انتخابی برای مشخص کردن پرترددترین مسیرهای هوایی جهان است.

ممکن است این مسئله برای شما نیز عجیب به نظر برسد که چرا شهرهایی مانند لندن یا نیویورک در این لیست قرار ندارند. باید بگوییم که حضور سیستم های حمل و نقل دیگری که در این شهرها وجود دارد مانند قطارهای یورواستار که موجب شده است تا مردم کمتر از سیستم حمل و نقل هوایی برای جابه جایی بین شهرها استفاده کنند و در نتیجه این شهرها جایگاهی در این لیست به دست نیاورند.

 



نوشته شده توسط ولی غلامی در یک شنبه 1 دی 1398

شلوغ ترین خطوط هوایی جهان

شلوغ ترین خطوط هوایی جهان

حدوداً می توان گفت در طول یک روز در سراسر جهان، 15 هزار هواپیما پرواز انجام می دهند و میلیون ها مسافر را جا به جا می کنند. این شلوغی خطوط هوایی را می توان از عکس زیر که توسط آژانس فضایی اروپا گرفته شده است دریافت.

شاید تصور کنید این روزها سفر های هوایی کاهش پیدا کرده است اما خوب است بدانید که در سطح جهان تردد در مسیرهای هوایی آنچنان شدت یافته است که در برخی از مسیرها شاهد ترافیک هوایی نیز هستیم.

اولین فکری که به ذهنتنان خطور می کند این است که این مسیرها متعلق به شهرهای بزرگ و شلوغ جهان مانند نیویورک، شانگهای و یا لندن است.

خب باید بگوییم که این شهرها هیچکدام در صدر لیست قرار ندارند. اگر شما هم کنجکاو هستید که با پرترددترین مسیرهای هوایی جهان آشنا شوید پس تا پایان مقاله همراه آژانس طاهاگشت باشید.

 

 

  1. کوالالامپور- سنگاپور
  2. هنگ کنگ - تایپه
  3. جاکارتا - سنگاپور
  4. هنگ کنگ - فرودگاه شانگهای پودنگ
  5. جاکارتا - کوالالامپور
  6. اینچئون سئول - فرودگاه کانسای اوزاکا
  7. هنگ کنگ - فرودگاه اینچئون سئول
  8. فرودگاه لاگواردیا نیویورک - فرودگاه پیرسون تورنتو
  9. دبی - گویت
  10. هنگ کنگ - سنگاپور
  11. بانکوک - سنگاپور
  12. بانکوک - هنگ کنگ
  13. هنگ کنگ - پکن
  14. دبی - فرودگاه هیترو لندن
  15. تایپه - فرودگاه کانسای اوزاکا
  16. نیویورک - فرودگاه جان اف کندی
  17. لندن - فرودگاه هیترو
  18. اوزاکا - فرودگاه کانسای
  19. شانگهای - فرودگاه پودنگ
  20. سئول - فرودگاه اینچئون
  21. توکیو - فرودگاه ناریتا
  22. آمستردام - فرودگاه هیترو لندن
  23. شیکاگو - فرودگاه اوهر
  24. تورنتو - فرودگاه پیرسون

اما سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چگونه این لیست تهیه شده است و در واقع ملاک هایی که موجب شده تا این مسیرهای هوایی به پرترددترین مسیرهای هوایی جهان تبدیل شوند چه هستند؟

 

 

تعداد پروازها:

اولین مورد این است که برای تعیین پرترددترین مسیرهای جهان تعداد پروازهایی که در این مسیرها صورت گرفته است حساب می شود.

و این که در این پروازها چه تعداد مسافر را با خود جا به جا می کرده اند لحاظ نشده است.

از همین رو موجب شده تا مسیر هنگ کنگ - تایپه که 2.5 میلیون مسافر بیشتر از مسیر کوالالامپور - سنگاپور جا به جا کرده است پایین تر از این مسیر قرار گیرد.

البته معمولاً تعداد پروازهای یک مسیر، به تعداد بلیط هواپیما خریداری شده و تقاضا بستگی دارد.

پروازهای بین المللی:

مبنای دیگری که برای محاسبه ی پرترددترین مسیرهای هوایی جهان در نظر گرفته می شود تعداد پروازهای بین المللی می باشد.

پروازهای داخلی و بین شهری محسوب نمی شوند.

در واقع سنگاپور به دلیل این که بین شهرهای خود پرواز ندارد تمامی پروازهای آن بین المللی محسوب می شوند و به همین دلیل سنگاپور در صدر این لیست قرار گرفته است.

تصور کنید اگر پروازهای داخلی در این لیست لحاظ می شدند مطمئناً استرالیا (مسیر پروازی ملبورن - سیدنی) در صدر این لیست قرار می گرفت.

مسیر پروازی بریزبن - سیدنی نیز می توانست جایگاه هشتم را به دست بیاورد.

شهرهایی از آمریکا و چین نیز در ادامه قرار می گرفتند.

حال آنکه به جای حضور این شهرهای بزرگ شاهد حضور شهرهایی هم چون

  • آمستردام
  • دبی
  • تایپه
  • کویت
  • دوبلین

در این لیست هستیم.

 

تصور کنید با این که فرودگاه دبی به عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان شناخته شده است اما در این لیست در رده ی نهم قرار گرفته است، چرا که اصلی ترین مسیر پروازی بین دبی و شهرهای بزرگ نیست بلکه بین دبی و کویت می باشد.

البته این فرودگاه در سال 2018 موفق به جابه جایی بیش از 89.1 میلیون مسافر بوده است. در حالیکه در سال 2013 تنها 70 میلیون مسافر در این فرودگاه پرواز داشته اند.

اگر در لیست دقت کنید می بینید که اغلب این مسیرهای پرتردد هوایی به کشورهای آسیایی و جنوب شرق آسیا مرتبط هستند.

اما بیایید نگاهی به کشورهای اروپایی و مسیرهای هوایی این کشورها بیاندازیم.

در واقع فرودگاه هیترو که از پر رفت و آمدترین فرودگاه های لندن به شمار می رود جایگاهی بهتر از جایگاه چهاردهم و شانزدهم در این لیست به دست نیاورده است. که این موجب می شود تا باری دیگر به مبناهای مرتبط با نحوه ی انتخاب نگاهی بیندازیم.

نکته ی جالبی که در خصوص این لیست قرار دارد این است که آمار نشان می دهد تمامی مسافران به مقصد گفته شده نمی رسند.

یعنی درصدی از مسافران افرادی هستند که به مقصد دیگری سوار این هواپیما شده اند و در واقع این ها مسیرهای مستقیم پروازی نیستند.

حال بیایید تا با توجه به تعداد مسافران جا به جا شده در یک سال سعی کنیم تا مسیرهای هوایی پرتردد جهان را دسته بندی کنیم. در این صورت لیست زیر در اختیار ما قرار میگیرد.

 

  1. فرودگاه بین المللی جِجو (Jeju) به فرودگاه بین المللی سئول جیمپو (Seoul Gimpo)، کره ی جنوبی
  2. فرودگاه ساپورو نیو چیتوس (Sapporo New Chitose) به توکیو هانِدا (Tokyo Haneda)، ژاپن
  3. فوکوکا (Fukuoka) به توکیو هانِدا (Tokyo Haneda)، ژاپن
  4. ملبورن به سیدنی کینگزفورد اسمیت (Sydney Kingsford Smith)، استرالیا
  5. فرودگاه بین المللی تایویان تایپی تایوان (Taipei Taiwan Taoyuan International) به فرودگاه بین المللی هنگ کنگ، چین
  6. دهلی به بمبئی، هند
  7. هو شی مین سیتی (ho chi minh city) به هانوی (hanoi)، ویتنام
  8. فرودگاه بین المللی بیجینگ کَپیتال (Beijing Capital International) پکن به فرودگاه بین المللی شانگهای (Shanghai Hongqiao International)، چین
  9. فرودگاه سورابایا (Surabaya) به جاکارتا سوکارنو (Jakarta Soekarno) - هاتا (Hatta)، اندونزی
  10. توکیو هانِدا (Tokyo Haneda) به اوکیناوا ناها (Okinawa Naha)، ژاپن

همانطور که مشاهده می کنید این لیست کاملاً با لیستی که قبل تر ارائه دادیم متفاوت است و این به دلیل تفاوت در مبناهای انتخابی برای مشخص کردن پرترددترین مسیرهای هوایی جهان است.

ممکن است این مسئله برای شما نیز عجیب به نظر برسد که چرا شهرهایی مانند لندن یا نیویورک در این لیست قرار ندارند. باید بگوییم که حضور سیستم های حمل و نقل دیگری که در این شهرها وجود دارد مانند قطارهای یورواستار که موجب شده است تا مردم کمتر از سیستم حمل و نقل هوایی برای جابه جایی بین شهرها استفاده کنند و در نتیجه این شهرها جایگاهی در این لیست به دست نیاورند.

 



نوشته شده توسط ولی غلامی در یک شنبه 1 دی 1398

مطالب پیشین


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by backlinkland